Pentru a accesa prețurile și pentru a plasa comenzi, trebuie să creați un cont pe site-ul dvs.
Cum creez un cont pe TopoMag?
Un cont este creat numai cu adresa de e-mail a serviciului. Acest lucru arată că sunteți un membru TopoMag, prin parteneriatul cu compania pentru care lucrați.

În partea dreaptă sus a site-ului faceți clic pe "Autentificare" și în pagina de deschidere introduceți adresa dvs. de e-mail (cea de la compania dvs.) și faceți clic pe butonul "Creați cont". Apoi, completați datele solicitate: numele și prenumele, adresa de e-mail de serviciu, parola aleasă, data nașterii, adresa și codul poștal, orașul, județul, țara, telefonul mobil. Asigurați-vă că datele complete sunt corecte!

Veți primi o corespondență automată care atestă înregistrarea datelor și confirmarea creării contului. Validarea contului se face automat și puteți vedea prețurile și comenzile.

Dacă adresa dvs. de e-mail este incorectă și când primiți o eroare la înregistrare, înseamnă că nu există niciun parteneriat între compania dvs. și TopoMag. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați echipa TopoMag la: +40.722.403.049; +40.721.268.721, sau prin e-mail la: contact@topomag.ro