Livrare in Bucuresti si zonele limitrofe

Livrarea produselor in Bucuresti si in zonele limitrofe se face gratuit de catre personalul propriu sau catre curierat, in termen de 2-9 zile.

In perioadele aglomerate, cum ar fi Sarbatorile Pascale sau de Craciun, precum si perioada de Black Friday, produsele comandate se livreaza intr-un termen de cel mult 15 zile calendaristice de la confirmarea comenzii de catre un agent TopoMag.

Livrare in tara

Livrarea produselor in afara Bucurestiului care cantaresc mai putin de 49 kg se face gratuit prin firmele de transport TNT sau Fan Courier, in 2-9 zile.

In perioadele aglomerate, cum ar fi Sarbatorile Pascale sau de Craciun, precum si perioada de Black Friday, produsele comandate se livreaza intr-un termen de cel mult 7 zile calendaristice de la confirmarea comenzii de catre un agent SamsungClub.

In cazul in care livrarea se va face in afara ariei de acoperire a curierulor, se va percepe o taxa de livrare calculata in functie de numarul de kilometri suplimentari si va fi comunicata de catre un agent de vanzari. Aceasta se va adauga la valoarea totala a comenzii. Lista de localitati situate in aria de acoperire TNT poate fi accesata aici. Locatiile Fan Courier le puteti accesa aici

Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

Ridicare personala

Produsele pot fi ridicate si de la sediul nostru din Str.  Ion Voinescu, numarul 20, sector 3, Bucuresti  doar dupa ce comanda a fost plasata pe site sau pe email si confirmata de catre un agent TopoMag.

IMPORTANT:

La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plată) este obligatorie prezentarea unui act de identitate:

– Pentru persoane fizice este necesară prezentarea unui act de identitate
– Pentru persoane juridice este necesară prezentarea unui act de identitate și împuternicire din partea firmei.